Tendințele De Încălțăminte Pentru Anul 2021

Fie că vă îndreptați spre serviciu sau într-un club de noapte, încălțămintea elegantă vă va ridica aspectul și va adăuga o notă unică fiecărei ținute. Dețineți o pereche de cizme statement pentru iarnă sau adidași groși pentru vară, există o mulțime de stiluri din care să alegeți. Nimeni nu poate avea destui pantofi, așa că ce aștepți? Lăsați lumea să fie pista dvs. cu aceste pantofi trendy pentru femei în 2019.

1. Cizme De Cowboy Alb-Negru

Trăiește-ți fantezia occidentală cu aceste cizme cowboy albe și negre. Alegeți o pereche lungă până la gleznă sau cea care urcă până la tibie – sunt un clasic atemporal care revine în continuare. Indiferent dacă îl legați cu denim albastru sau un ansamblu monocromatic, acesta este un împerechere care va atrage atenția tuturor celor pe care îi treceți și dintr-un motiv întemeiat.

2. Tocuri White Kitten

Adăugați o notă la modă ținutei dvs. cu aceste botine drăguțe cu toc de pisoi. Albul este una dintre cele mai fierbinți culori de pantofi din sezon, așa că arătați-le purtând nuanțe pop sau pastel pentru a le face să iasă în evidență. Această încălțăminte arată excelent cu blugi și trench sau cu o fustă midi. Indiferent de modul în care le aranjați, ele sunt esențiale pentru garderoba fiecărei femei.

3. Cizme Drepte

Spune-ți rămas bun de la încălțămintea foarte strânsă în care nu poți merge și salută aceste cizme cu picior drept. Nu numai că arată uimitor cu rochiile lungi și curgătoare, dar sunt o modalitate excelentă de a vă menține cald atunci când temperatura scade. Alegeți dintre ceva simplu și subevaluat sau încercați sălbatic cu un model funky sau un animal print. Dacă sunteți gata să arătați un picior suplimentar, legați acești pantofi cu o fustă scurtă și o jachetă lungă și veți ajunge pe stradă cu stil toată ziua.

4. Tocuri Ornamentate

Lasă-ți picioarele să vorbească cu aceste tocuri ornamentate. Indiferent dacă sunt aurii, argintii sau cristalii, nu puteți greși cu un pantof de tip statement. Nu trebuie să fie deasupra – un design simplu, cu o înfrumusețare decorativă este tot ceea ce aveți nevoie pentru a face o declarație. Dacă sunteți gata să faceți totul, alegeți un pantof de designer sau alegeți ceva cu un detaliu înfășurat în spatele călcâiului.

5. Ghete Pătrate

Se pare că este șold să fie pătrat, datorită acestor cizme. Designul tăiat pune un nou accent pe încălțămintea clasică și este făcut să fie văzut. Purtați o pereche lungă până la gleznă și arătați-vă pinii sau alegeți stilul genunchiului și legați-o cu o fustă. Acești pantofi arată minunat în orice decor și sunt atemporali, astfel încât să îi puteți păstra pentru totdeauna!

6. Mule Cu Toc De Pisoi

Eliberați-vă fashionista interioară cu aceste catâri cu toc de pisoi. Cu o înălțime în miniatură și un deget de la picior accentuat, acest stil este un plus drăguț pentru orice ținută. De la ceva simplu la un design sălbatic și funky, nu puteți greși cu această încălțăminte uimitoare.

7. Cizme De Luptă

Arătați tuturor că vă referiți la afaceri într-o pereche de ghete de luptă. Indiferent dacă faceți o armată cu crawlere sau faceți o plimbare pe străzile orașului, acești pantofi duri și elegante vor lega orice ținută. Blugi rock și o haină cu încălțăminte, sau amestecă lucrurile cu o sundress delicată și hiper-feminină pentru revenirea finală în anii ’90. Indiferent de modul în care le porți, vei fi cea mai tare fată oriunde ai merge într-un set de acești bebeluși.

8. Adidași Albi Groși

Luați șicul sportiv la un nivel cu totul nou, cu adidași albi groși. Fie că le purtați din cauza trendului sau doar a confortului pur, această încălțăminte este un amestec perfect de lux și agrement. Puneți-o cu o fustă lungă, pantaloni de trening sau blugi și veți fi gata să conduceți lumea.

9. Cizme De Contrast

Opusii atrag cu aceste cizme contrastante. Indiferent dacă sunt negri și maro sau albastru și alb, acești pantofi amestecați și asortați vor adăuga adâncime oricărei ținute pe care o purtați. De la încălțăminte până la gleznă până la genunchi, există o multitudine de opțiuni pe care le poți purta și arăta ca cea mai elegantă persoană din cameră.

10. Sandale Cu Platformă Cu Curea Pentru Gleznă

Luați senzația de vară cu o pereche de sandale cu platformă. Indiferent dacă bretelele merg până la picior sau se lipesc de gleznă, acești pantofi sunt o modalitate excelentă de a-ți arăta pinii și de a te menține rece. Balansați încălțămintea cu o rochie curgătoare pentru a adăuga o senzație semi-formală ținutei sau purtați-le cu șosete pentru o estetică super rece.