Povestea noastră

Moda trece, stilul este etern

Cuvintele îi aparțin celebrului creator de modă Yves Saint Laurent și trebuie să îi dăm crezare! Stilul este cel care ne individualizează, ne personalizează ținutele și ne conferă eleganță. Stilul vestimentar este cel mai simplu mod prin care noi ne identificăm în lume!

COSSE Boutique este un Univers întreg, în care fiecare găsește ceva „al său”. Prin haine și bijuterii, COSSE Boutique transformă fiecare femeie și o face unică și plină de viață mereu!

Cel mai important este să știți că nu moda ne face pe noi, ci noi facem moda. Prin personalitatea noastră, prin stilul și modul în care ne îmbrăcăm și ne comportăm, noi suntem cele care punem stăpânire pe modă și decidem cum vrem să ne exprimăm, ce haine să purtăm și cum să trăim! Unicitatea este cea care ne face de neînlocuit!

COSSE Boutique a apărut firesc, din dorința de a face femeile să se simtă elegante și rafinate, îndrăznețe, avangardiste și pasionale! Ținutele casual, fancy, cele pentru evenimente și ocazii speciale, hainele moderne sau cele cu motive tradiționale, precum și accesoriile potrivite, întregesc outfit-ul potrivit pentru fiecare în parte.

La COSSE Boutique fiecare femeie are libertatea de a alege ținuta în care se simte cel mai bine. Materialele și culorile sunt în așa fel gândite încât să se muleze pe fiecare siluetă și pe fiecare personalitate. Ele pot schimba starea de spirit și pot lumina viața!

Brandul COSSE Boutique este cea mai bună dovadă că secretul eleganței stă în simplitate și naturalețe, și că stilul este de fapt moda care nu dispare niciodată!

Dorința noastră a fost să vă ajutăm să vă spuneți singure propria poveste, prin intermediul produselor noastre!

Dragile noastre doamne și domnișoare, nu uitați niciodată cele 5 reguli de viață ale actriței Joan Crawford:

  1. Găsește-ți stilul propriu și curajul de a ți-l asuma până la capăt!
  2. Alege hainele în funcție de stilul tău de viață!
  3. Construiește-ți o garderobă versatilă precum o actriță. Ar trebui să poată juca mai multe roluri.
  4. Găsește culorile care te fac fericită și poartă-le!
  5. Ai grijă de hainele tale ca de niște prieteni buni!